top of page
About Epic Photos

Erick van Rijswick, geboren op 5 Mei 1977 in Horst, getogen in Venlo. 

Als autodidact kan het lastig zijn om voor jezelf te peilen hoe goed je bent in je eigen vakgebied. Echter, als mensen, die een professionele opleiding gedaan hebben, geregeld om je hulp komen vragen, neemt dat die onzekerheid langzaam weg.
Dus, na 10 jaar als hobbyfotograaf, besloot ik in 2018 om mijn diensten aan te gaan bieden, als professioneel fotograaf.

Inmiddels zijn er weinig soorten fotografie en videoklussen die ik nog niet gedaan heb voor particulieren, maar ook voor bedrijven, dat ik sinds januari 2020 doe onder de noemer Epic Media.
Mijn zakelijke diensten bied ik dus aan op mijn andere website: www.epic-media.nl

Een dag niet geleerd is een dag niet geleeft, als autodidact besef ik mij dit heel goed. In het begin van mijn carrière was ik vooral gefocusseerd op het technische aspect van fotografie, erna focus je je op compositie en licht. Een cruciaal proces, waar elke fotograaf doorheen gaat.
Wat mij momenteel boeit is het leren 'lezen' van mensen, zodat ik de stijl die ik toepas in mijn fotowerk, ook daadwerkelijk bij desbetreffende klanten past. 
Al met al kan ik gerust zeggen dat ik zeer breed inzetbaar ben, flexibel, en klant gericht werk. 

Voor mijn persoonlijke hobbyfotografie, zoals landschaps- en nachtfotografie, heb ik inmiddels niet meer zoveel tijd helaas, wel heb ik nog een hele serie vlogs hierover gemaakt, deze zijn te zien op mijn YouTube kanaal.

Mede dankzij deze vlogs heb ik geleerd hoe ik video's kan maken en bewerken. Dus weer veel geleerd. 

Ik hou daarom dus van elke uitdaging, en liefst zou ik bij elke opdracht weer iets nieuws proberen. Natuurlijk is hier niet altijd ruimte voor, maar mijn ervaring leert me dat dit zeker vruchten af kan werpen.
Vernieuwen en up to date blijven is cruciaal om de snel groeiende concurrent, het mobieltje en kunstmatige intelligentie, voor te blijven. 
Ik hoop dat u gefascineerd bent, en dat u (geheel vrijblijvend) contact opneemt via telefoon, app of mail, om te informeren hoe ik u het beste van dienst kan zijn met mijn visualisaties. 

Met vriendelijke groet,

Erick van Rijswick

bottom of page