top of page

Hoe Epic Photography de pandemie overleefde


Toen 2 jaar geleden de pandemie begon, besefte ik meteen wat het voor mij als bedrijf kon betekenen. Zoek maar weer een 'normale' baan dacht ik toen nog even. Echter. kreeg ik een beter plan. Optimaliseer dingen die je wél kan doen, en staar je niet blind op wat er niet meer kan..

Mijn website, in eind 2020, bevatte alle content en opdrachten die ik deed, van mijn eigen werk tot particulier werk, én werk dat ik deed als zakelijke fotograaf, en productfotografie.

Dit kwam zeer rommelig over en ik wilde de zakelijke content van mijn website af hebben,

Ik ben toen begonnen aan een 2e website: www.epic-media.nl, puur gericht op bedrijven.

Hierdoor kreeg ik toch weer wat meer opdrachten, en kon ik beter overleven in de tijd dat ik voor particulieren weinig kon doen. Ik deed veel productfotografie, zakelijke portretten etc.

Toch had ik veel opdrachten voor particulieren, met name omdat ik me specialiseerde op fotografie buiten de studio, dus ik schafte alles aan om geheel mobiel te kunnen werken met studiolicht., Daardoor heb ik afgelopen zomer toch best veel familieshoots in de natuur kunnen doen, en bijvoorbeeld shoots met paarden in het bos. Heel leuk trouwens.

Tot een jaar geleden, was ik ook actief als vlogger zoals sommigen van jullie weten, ik vlogde op mijn YouTubekanaal over landschapsfotografie en af en toe deed ik lens reviews. Na een jaar vond ik het welletjes, het kostte veel tijd en leverde geen inkomen op, en de aanhang op YouTube groeide te langzaam om lucratief te worden. Die tijd ben ik toen gaan spenderen aan mijn oude hobby, dj en producer, wat ik al deed sinds 1994. Wie weet kan ik weer wat verdienen als muzikant en dj.? Zie www.erickdewit.com als dit u interesseert.

Iets wat ik wél uit het vloggen heb kunnen halen, is een ruime ervaring wat betreft het opnemen en het editen van video's, skills die zeker van pas komen in deze tijd, bedrijven willen steeds vaker video content maken, dus dat kan ik sinds een jaar ook aanbieden, zoals deze video voor Cremers Coolcare. Recenter maakte ik ook een erg toffe videoclip voor Vincent van Reen, venlose Singer/Songwriter, maar die is nog niet openbaar, coming soon.!

Nu dat de pandemie en maatregelen (voorlopig) van de baan lijken te zijn, merk ik dat er weer veel meer aanvragen binnenrollen voor Newborn shoots en vooral: trouwfoto's en bruidshoots. Tot mijn vreugde, want ik doe dit heel graag, echter waren er de laatste 2 jaar bijna geen bruiloften die mooie beelden voor mijn portfolio opleverden. Frustrerend, want ik was hier langzaam goed in geworden, maar kreeg geen kans om dit te laten zien.Ik hoop daarom dat mijn trouwfoto's van Marc en Andzelika van vorige week weer wat stof doen opwaaien, en dat er meer mensen mij gaan ontdekken, zodat ik komend jaar weer kan gaan knallen..!

Bedankt voor uw aanvragen alvast..!


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page